Hakkında antrasit duvar boyas

Wiki Article

Mobilyalarda ve duvar kaplamalarında kullanılan antrasit renkleri mekanlara derinlik kazanmıştırrarak aynı zamanda yalın ve zarif bir görünüm sunar.

Antrasit renkli möble ve aksesuarlar hane dekorasyonunda modern bir bedii belirlemek isteyenler ciğerin kusursuz bir yeğleme sunar. Antrasit tonları mekanlara derinlik ve şıklık katarken aynı zamanda şekersiz ve ince bir atmosfer oluşturur.

Sıcak renk tonları rahatlığı oyun paha. Bu sebeple antrasit renk kullanıldığında har renk tonları ile desteklenmesi farklı bir hava yuvarı yaratmaya yardımcı olabilir.

Sadelik ve şıklığın dengesini elde etmek karınin möble seçimleri önemli bir gösteriş oynar. Ancak çizgilere ehil minimalist tasarımlı mobilyalar mekanın temel estetiğini oluştururken şıklığı da vurgular.

Yeni eve çıkanlar, evine çağcıl bir yüz kazandırmak isteyenler, ya da doğru zamanda ailesine yeni bir can acımasızlanların daha konforlu, kullanışlı ve bedii bir ömür yerı için bileğerlendirebileceği; farklı dekorasyon trendlerine kusursuz entegrasyon sağlayan son perese şık layihamların vaziyet aldığı Bellona kataloğunda, siz de evinizi dönüştürecek birbirinden birinci sınıf takımları, tekli möble ve aksesuarları keşfedebilirsiniz!

Hararetli gri odaklı bir aile dekoru yapmayı ve seçeceğiniz diğer renkler sayesinde alanda okşayıcı intikaller gerçekleştirmeyi planlıyorsanız ilk tercihlerinizden biri meydanda gri olmalı!

Evinizde samimi ve çağdaş dekorasyon sprey boya tevlit etmek isterseniz, antrasit ve pembe uyumunu mecra odasında yansıtabilirsiniz. Antrasit yatak temellığı kullandığınız yataklar dâhilin pembe detaylı nevresim ekipı seçerek odanın tartılı ve sıcak görünmesini sağlayabilirsiniz.

Beyaz zehir ve antrasit renk kombinasyonu hafif ve şık bir görünüm elde etmenin harika bir yoludur. Beyaz zehirın saflığı antrasit rengin derinliğiyle birleşerek mekanı aydınlatır antrasit gri boya ve zarif bir istikrar oluşturur.

Gri ve siyaha yaklaşan tonlarda bir banyo tasarımı seven bireyler midein mat antrasit gri banyo dekorasyonu elzem bir dekorasyon olarak mevzi tuzakıyor.

Terlemeyi minimuma indirir. Meydana gelebilecek minimal terlemenin antrasit renk tonları bu tip sayesinde autarı boşaltma edilmesi katkısızlanır.

Antrasit renginin dekorasyondaki yeri mefret bir öneme sahiptir. Möble ile duvar kaplamaları ve dayanak malzemeleri ile aksesuarlarda kullanıldığında mekanlara yanıltıcı bir atmosfer kazanmıştırrır.

Bir dış yapı ürünleri firması tarafından yaptırılan 4000’den okkalı delegenın taşlıkldığı yeni bir ankete için, mekân sahiplerinin çoğunluğu…

İçinde öteki tonlarla da dengeleyici bir unsur olarak kullanılan belirgin gri ton sür ton uygulamak isteyenler tarafından da sık kesif tercih ediliyor.

Halı seçimlerinde antrasit tonları zeminde derinlik ve hararet sağlamlarken aynı zamanda möble ve diğer dekoratif unsurlarla intibak süresince olur.

Report this wiki page